Recent Nieuws

Extra dinsdag-avondwedstrijd

Bij voldoende deelnemers organiseren we op dinsdag 7 september 2021 een extra avondwedstrijd. Inschrijven via de bekende kanalen voor 17u, aanvang 18u einde iets voor valavond. Verdere inlichtingen en inschrijving via 0476/90.01.77. De zon is al besteld.

Aanpassing reglement op 22 juni 2021:

Om de vissers toe te laten tijdig uit te pakken wordt beslist vroeger over te gaan tot het trekken der nummers, vandaar volgende aanpassing:

Inschrijven wedstrijden:

Avondwedstrijden tot 1u voor de wedstrijd.

Individuele wedstrijden: Liefst op voorhand inschrijven, bellen ten laatste in de voormiddag tot 2u voor aanvang van de wedstrijd.

Koppel en marathon inschrijven tot donderdagavond.

Aanpassing Reglement op 12 juni 2021:

Koi boven ± 40cm (wedstrijdleiding beslist) wordt apart in een net gestoken en tijdens pauze of na de wedstrijd gewogen. Kleiner dan ± 40cm mag bij de andere vissen in het leefnet.

Recent Nieuws op 1 juni 2021:

Vanaf zaterdag 12 juni hopen we groen licht te krijgen van onze regering om onze wedstrijden te starten zoals gepland. Doch door de nog steeds strenge Coronamaatregelen ziet het bestuur zich verplicht de jaarlijkse Barbecue na de individuele marathon op 12 juni uit te stellen naar een latere wedstrijd in het seizoen.  Aangezien het een wedstrijd betreft die start om 10u zullen onze dames tijdens de pauze wel hamburgers en braadworsten voorzien. Gelieve tijdig te bestellen.

Recent Nieuws op 15 mei 2021

Aanpassing reglement:

Iedere visser haalt zelf de leefnetten uit het water en reikt ze aan de weegploeg en deponeert ze in de daarvoor voorziene berging. Liefst met het koppelstuk naar voor zodat dit niet in de achterste draad blijft steken.

Recent Nieuws op 13 mei 2021

De dames zullen vanaf nu het volgende voorzien tijdens de pauze of na de wedstrijd:

- Wedstrijden die aanvangen om 10:00 zoals koppel en marathon: Hanburger en braadworst.

- Wedstrijden die aanvangen vanaf 12:00 zoals club, criterium, 2-daagse, ...: Broodje met kaas of hesp.

- Avondwedstrijden: Hot-Dogs

- Er worden ook bouletten en cervela's voorzien.

 

Om de dames toe te laten de juiste hoeveelheden te voorzien verzoeken zij u tijdig (liefst een week op voorhand) te bestellen.

 

Recent Nieuws op 5 mei 2021:

Vanaf 8 mei mogen we, volgens het laatste ministeriële besluit, buitenevenementen organiseren tot 50 deelnemers.

We starten onze evenementen zoals voorzien op de kalender met behoud van onderwerp en aanvangsuren.

Deze evenementen dienen nog steeds coronaproof te worden gehouden. Dat wil zeggen dat we steeds proberen 1.5m afstand te houden, onze mondmaskers dragen als er geen 1.5m kan gegarandeerd worden.

m.a.w. Zet uw masker op als u uw plaats verlaat!!!

Samenscholingen van meer dan tien personen zijn ten strengste verboden.